top of page

KURSINNEHÅLL

1. Introduktion Översikt och mål med bartending. 2. Regelverk Alkohollagar, hantering av berusade gäster och minderåriga. 3. Verktyg och Tekniker Barverktyg, tekniker för drinktillverkning. 4. Ingredienser och Mixologi Tillverkning av öl, vin, sprit; skapa signaturdrinkar. 5. Global Kunskap Sprit och vin från olika delar av världen. 6. Professionell Utveckling Arbetsmarknadsetikett, rättigheter, och jobbsökningstekniker. 7. Examination Slutprov och inlämningsuppgifter.

HUR FUNGERAR KURSEN?

Efter du köpt kursen så lägger vi till dig manuellt och tilldelar dig tillgång samt en erfaren bartender som följer din kursgång. Kursen är en underhållande och smart blandning av videos, bilder och uppgifter.

VAD GER KURSEN

ALEX AI

Alex är en chattbot baserad på OpenAI:s senaste teknologi, designad för att ge en enastående upplevelse. Den kan agera som din quizmaster, coacha dig genom olika uppgifter och fungera som din medhjälpare genom hela kursen.

KICK-STARTA DIN KARRIÄR NU!

Vi tror starkt på vår produkt och den ger dig en kick-start på din bartender karriär. Enbart utbildningen online ger dig ungefär en motsvarighet av 2 månaders erfarenhet. Skulle du mot förmodan inte få en jobbintervju efter vår kurs och våra råd så får du tillbaka hela beloppet.

bottom of page