top of page
Copy of Bartendrr color and style palette (1).gif

Cocktail Masterclass i Stockholm: Din inbjudan till cocktailkonstens världÄr du redo att ta dina cocktailkunskaper till nästa nivå? Välkommen till vår Cocktail Masterclass i Stockholm, en djupdykning i cocktailkonstens värld som kombinerar lärande, kreativitet och roligt umgänge.
Vår Cocktail Masterclass i Stockholm är inte bara en cocktailkurs - det är en helhetsupplevelse. Vi tar dig med på en resa genom cocktailens historia, lär dig om olika spritsorter och tekniker, och ger dig möjlighet att skapa dina egna unika cocktailrecept.


Vi börjar med en introduktion till baren och yrket, och sedan blir det praktiskt arbete med utrustningen. Vi håller klassen engagerad genom att växla mellan instruktion och interaktiv frågeställning.


Efter introduktionen gör vi en cocktail tillsammans - en svensk mule, gjord på akvavit, lime och ginger beer. Medan vi gör det diskuterar vi olika aspekter av cocktailskapande - färg, arom, balans, textur och mer.


Därefter öppnar vi upp för frågor och avslappnad konversation, vilket ger gästerna en chans att dela sina tankar om drinken vi just gjorde.


Nästa steg är att dela upp klassen i tre grupper - Rom, Tequila och Gin. Gästerna kan välja vilken grupp de vill gå med i.


Vi flyttar sedan till baren, där gästerna utmanas att skapa sin egen cocktail baserat på den sprit som tilldelats deras grupp. Vi guidar dem genom processen, hjälper dem med val av ingredienser och svarar på eventuella frågor de kan ha om smak och balans.Så om du är redo att ta dina cocktailkunskaper till nästa nivå, anmäl dig till vår Cocktail Masterclass i Stockholm. Oavsett om du är en nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren cocktailälskare som vill ta dina färdigheter till nästa nivå, har vi något för dig. Anmäl dig idag och börja din cocktailresa med oss. https://www.bartendrr.com/masterclassstockholm


Nyckelord: Cocktail Masterclass, Stockholm, cocktailkurs, cocktails, sprit, smaker, kreativitet, cocktailrecept, träffa människor, lära, minnen.

'

15 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page