top of page
Copy of Bartendrr color and style palette (1).gif

Fördubbla din cocktailförsäljning med dessa smarta menytips!

Att skapa en cocktailmeny som både är lönsam för verksamheten och attraktiv för kunderna är en konst i sig. För att lyckas krävs det kunskap om vilka ingredienser som är mest kostnadseffektiva, hur man prissätter drinkar på ett smart sätt och hur man balanserar utbudet av olika typer av drinkar.


En bra cocktailmeny bör innehålla en mix av klassiska drinkar, nyskapande drinkar och specialdrinkar som är unika för just din verksamhet. Det är viktigt att ta hänsyn till vilken typ av kunder man har och vilken stil man vill ha på sin bar när man utformar sin meny.


En annan viktig faktor är att ha en bra balans mellan pris och kvalitet. Att använda högkvalitativa ingredienser kan höja priset på drinkarna, men samtidigt kan det också öka kundernas upplevelse och förbättra kundnöjdheten. Prissättningen bör alltså baseras på vad kunderna är villiga att betala och vad som ger bäst avkastning för verksamheten.


Genom att vara noggrann med utformningen av sin cocktailmeny och ta hänsyn till både kundernas preferenser och verksamhetens ekonomiska mål kan man skapa en lönsam och attraktiv drinkmeny som både ökar kundnöjdheten och genererar högre intäkter för verksamheten.

9 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page