top of page
Copy of Bartendrr color and style palette (1).gif

inspirerande tips för att ta din barverksamhet till nästa nivå

Att lära sig om världens bästa barer kan ge värdefull kunskap och inspiration för din egen barverksamhet. Här är några av världens bästa barer och vad som gör dem unika.


1. The Dead Rabbit, New York City: The Dead Rabbit har blivit känd för sin unika cocktailmeny och atmosfär. Baren är inredd som en gammal irländsk pub och har vunnit flera priser för sin kreativa cocktailmeny.


2. Connaught Bar, London: Connaught Bar är en klassisk bar med en modern twist. Baren har en imponerande cocktailmeny som är baserad på klassiska cocktails och har en sofistikerad och elegant atmosfär.


3. The Clumsies, Aten: The Clumsies är en trendig bar som kombinerar klassiska cocktails med moderna smaker. Baren är inredd med en eklektisk blandning av vintage och moderna möbler och har vunnit flera priser för sin innovativa cocktailmeny.


4. Black Pearl, Melbourne: Black Pearl är en legendarisk bar i Melbourne som har varit en favorit bland lokalbefolkningen i över 20 år. Baren har en avancerad cocktailmeny som ändras varje säsong och har vunnit flera priser för sin kreativitet och innovation.


5. Employees Only, New York City: Employees Only är en annan klassisk bar i New York City med en innovativ cocktailmeny. Baren har en varm och välkomnande atmosfär och är känd för sin imponerande samling av sprit.


6. Bar High Five, Tokyo: Bar High Five i Tokyo är en legendarisk bar som är känd för sin imponerande samling av japansk whisky och sake. Baren har också en utmärkt cocktailmeny och en avslappnad atmosfär.


7. American Bar, London: American Bar på Savoy Hotel i London är en av världens äldsta cocktailbarer. Baren har en klassisk och elegant atmosfär och en imponerande samling av sprit och likörer.


Sammanfattningsvis, att lära sig om världens bästa barer kan ge värdefull kunskap och inspiration för din egen barverksamhet. Varje bar har sin unika atmosfär, cocktailmeny och stil, men de alla delar en passion för kvalitet och innovation. Använd denna information för att inspirera dig själv och ditt team för att skapa en unik och framgångsrik barverksamhet.

13 visningar0 kommentarer

Kommentarer


bottom of page