top of page
Copy of Bartendrr color and style palette (1).gif

Teambuilding och roliga konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter i Stockholm och Göteborg

The Cocktail Experience


Vad kan man göra på en konferens?


Konferensaktivitet i göteborg
Cocktail Experience

Vår Cocktail Experience är perfekt för ert företags teambuilding och tar max 2 timmar för en grupp på 20 personer. Konferensaktivitet som kan utföras på ert kontor eller på hotellet där ni övernattar för er konferens.

Bartendrr är helt mobil! Man behöver ingen tidigare erfarenhet av att blanda drinkar och vi garanterar att ni kommer att kunna skaka ihop imponerande cocktails efter kursen!


Ni får två glas bubbel och en cocktail under kursens gång.


Vi går igenom alla verktygen som en bartender använder dagligen både muntligt och praktiskt så att alla kursdeltagare får muskelminne av alla rörelser och vi delar med oss av roliga erfarenheter från restaurang branschen. Vi avslutar med att kombinera alla moment där deltagarna skakar ihop en säsongsbaserad Cocktail och efter det är er konferensaktivitet avslutad.

Cocktailkursen anpassas efter era behov och alla drinkar kan göras alkoholfria och veganska.

10 av 10

Jasmine Hansen


''Otroligt roligt och lärorikt! Perfekt aktivitet att dra ihop ett gäng vänner för födelsedagar, AW, möhippa eller date. Julio är en superbra instruktör, rekommenderar starkt!''Konferensaktivitet i stockholm

9

Yaya Gomez


''Mycket trevlig upplevelse. Service, upplägg samt pedagogiken i utlärande var mycket bra och tydlig. Jag kommer definitivt att rekommendera denna upplevelse vidare!''

9 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page