top of page
Copy of Bartendrr color and style palette (1).gif

Undvik tråkiga cocktail-menyer

Att anpassa din dryckesmeny efter säsongen kan hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och erbjuda kunderna nya och spännande cocktailupplevelser. Här är några av de senaste cocktailtrenderna för säsongen och hur du kan anpassa din dryckesmeny för att tillgodose kundernas efterfrågan.

  1. Naturliga ingredienser: Naturliga ingredienser som färska frukter, grönsaker och örter blir alltmer populära i cocktailvärlden. Använd denna trend för att inkludera naturliga och hälsosamma ingredienser i dina cocktails, som exempelvis rödbetor, avokado, ingefära och mynta.

  2. Lavendel och andra blomsteraromer: Lavendel har länge varit en populär arom i parfymer och tvålar, men nu har trenden tagit sig till cocktailvärlden. Använd lavendel och andra blomsteraromer som rosenblad och hibiskus för att skapa spännande och aromatiska cocktails.

  3. Te-infusioner: Te-infusioner har blivit alltmer populära i cocktailvärlden. Använd te-blad eller te-baserade likörer som Earl Grey, grönt te och rooibos i dina cocktails för en unik smakupplevelse.

  4. Kryddiga smaker: Kryddiga smaker som kanel, kardemumma och ingefära blir alltmer populära i cocktails. Använd dessa kryddor för att skapa en djup och rik smakprofil i dina cocktails.

  5. Mocktails: Mocktails, eller alkoholfria cocktails, är ett annat alternativ som blivit alltmer populärt. Erbjud mocktails på din dryckesmeny för att tillgodose kundernas efterfrågan på alkoholfria alternativ.

  6. Smaksatta isbitar: Smaksatta isbitar har blivit ett sätt att höja presentationen av cocktails. Använd fruktjuice, örter eller kryddor för att skapa smaksatta isbitar som kan höja din cocktails.

  7. Tropiska smaker: Tropiska smaker som ananas, mango och passionsfrukt blir alltmer populära i cocktailvärlden. Använd dessa frukter för att skapa tropiska och somriga cocktails.

Sammanfattningsvis, genom att inkludera naturliga ingredienser, lavendel och andra blomsteraromer, te-infusioner, kryddiga smaker, mocktails, smaksatta isbitar och tropiska smaker i din dryckesmeny, kan du tillgodose kundernas efterfrågan på de senaste cocktailtrenderna för säsongen. Anpassa din meny efter säsongen och locka fler kunder genom att erbjuda nya och spännande cocktailupplevelser.

10 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page