top of page

SMART BARTENDERUTBILDNING ONLINE

Bartenderutbildning via Bartendrr.com, baserat i Stockholm, Sverige, är en banbrytande institution inom cocktail- och barutbildning. Vårt unika läroplan, djupt rotad i praktisk erfarenhet och samarbetsinlärning, är utformad för att fördjupa dig i mixologins konst och barhantering.
 

Kursen är tillgänglig online och kan kompletteras med en intensivkurs på plats för att maximera din inlärning.

Att börja med vår prestigefyllda onlinekurs ger dig en solid grund och en stark start på din bartenderkarriär. Du kan sedan bygga vidare på dessa värdefulla kunskaper genom att delta i vår exklusiva intensivkurs på plats, där du får praktisk erfarenhet och fördjupad utbildning. Tillsammans erbjuder dessa utbildningsalternativ en omfattande och högkvalitativ väg till att bli en professionell bartender av toppklass.

BAR ACADEMY X - IN A NUTSHELL. 

ALEX (2).jpg

AI Coach

A.png

Diplom & certifikat

Jacy'z 03-16-4.jpg

Community & Coaching

Smart online kurs

Vår online bartenderutbildning skiljer sig från mängden. Vi engagerar oss i din framgång och ditt framtida jobb genom att ge dig individuell uppföljning, praktisk träning och de färdigheter som barer efterfrågar. Efter kursens slut får du ett diplom. För dig som vill fördjupa dina kunskaper ytterligare erbjuder vi en intensivkurs på plats som leder till ett certifikat.

Komplettera med en utbildning på plats

Om du vill ha ett certifikat och praktisk erfarenhet erbjuder vi workshops efter avslutad kurs. Dessa avslutas med ett slutprov som testar dina färdigheter.

Hitta ett jobb & din framgång

Under kursen får du omfattande stöd från oss. Vi hjälper dig att skapa ett professionellt CV för jobbsökande, ger dig tillgång till en exklusiv bartendergemenskap, och erbjuder en kostnadsfri personlig coaching-session. I denna session fokuserar vi på din utveckling och planerar dina nästa steg för att förfina dina färdigheter.

Se en detaljerad kursplan

BARX CERIFIKAT

BARTENDER ACADEMY X certifikat och diplom är ett rotad i hårt arbete och prestige. Vi tar stor stolthet i vår utbildning och att göra våra stundenter klara för arbetsmarknaden.

Edvin, SWE

"Först o främst, lärarna va grymma. Dom kan sin grej o lärde ut massa coola drinkar o tricks. Och snacka om att få testa själv – vi stod bakom baren o blandade som proffs, sjukt kul! Sen, vi lärde oss om alla möjliga drinkar, från gamla klassiker till några riktigt udda grejer. Perfekt mix! En annan fet grej va alla andra som va med. Vi hängde o lärde oss av varann, riktig bra vibe! Lärde mig massor o hade sjukt kul. Rekommenderas starkt!"

Oskar, SWE

"lärarna var så tålmodiga och hjälpsamma Jag känner att jag har lärt mig så mycket"

Lisa, SWE

"Smart koncept! De går verkligen igenom allt som behövs för att stå i en bar"

YOUR TEACHERS

IMG_1117.jpeg

Malcolm

Skicklig inom kunskap om sprit, bar-etikett, branschkunskap, nätverkande och att hjälpa andra att hitta anställning inom barbranschen.

78299131_10221304505620664_7521810537978527744_n_edited.jpg

Daniel

En utbildningslärare med expertis inom mixologi, dynamisk arbetsmetodik och utveckling inom barbranschen.

321664998_490341959873220_6075759906858355631_n.jpg

Andreas

Expert på kundservice, personliga relationer och att skapa sofistikerade cocktailgarneringar.

Men...

 • Vem är kursen för, behöver jag någon tidigare erfarenhet?
  Kursen är för alla som vill börja arbeta som bartender. Vi lär ut grunderna och tillhandahåller verktyg för framgång i branschen. Ingen tidigare bartendererfarenhet krävs. Den på plats genomförda kursen varar i 3 dagar och är intensiv. Om du behöver mer tid för att lära dig föreslår vi att du tar den valfria onlinekursen innan klassen.
 • Får jag ett jobb efter kursen?
  På BAR ACADEMY X sträcker sig vårt åtagande utöver att bara erbjuda förstklassig bartenderutbildning; vi är investerade i din framgång och karriärutveckling efter kursen. Så här hjälper vi dig att säkra anställning: Personlig Coachning: Efter kursen kan du dra nytta av en kostnadsfri individuell coachningsession. Denna session är utformad för att finslipa ditt CV och jobbansökningar, och ta itu med eventuella hinder som kan hindra din karriärframsteg. Samarbeten med Bemanningsföretag: Vi har etablerat partnerskap med olika bemanningsbyråer över hela Sverige. Detta nätverk hjälper till att koppla dig med potentiella jobbmöjligheter i branschen. Utnyttja Vårt Omfattande Nätverk: Vår räckvidd är inte begränsad till Sverige; vi utnyttjar vårt breda nätverk över hela Europa för att hitta lämpliga jobbplatser för dig. Tillgång till Professionella Resurser: Vi tillhandahåller en rad kostnadsfria mallar, som kan vara ovärderliga verktyg för att skapa effektiva CV:n och jobbansökningar. Vårt mål är att du ska trivas i din karriär och bli en förespråkare för värdet och kvaliteten på utbildningen på BAR ACADEMY X.
 • Hur skiljer vi oss från andra bartenderkurser?
  Vår kurs skiljer sig från andra bartenderkurser genom att den är utformad för att ge dig de färdigheter som krävs för en framgångsrik bartenderkarriär, med tonvikt på konsten att skapa välbalanserade cocktails. Istället för att överväldiga dig med tusentals recept fokuserar vi på grundläggande principer för mixologi, vilket möjliggör för dig att med förtroende och kreativitet skapa en mångsidig rad av drycker. På vår Smart Bar Academy antar vi också ett multisensoriskt lärandeansats till undervisningen, vilket förbättrar lärandeupplevelsen genom att engagera flera sinnen. Denna metod hjälper inte bara till med bättre behållning av färdigheter för att göra cocktails utan berikar också förståelsen för mixologi genom en mer interaktiv och uppslukande utbildningsmiljö. Genom att involvera olika sinnen som syn, smak och lukt, säkerställer vi en mer holistisk och effektiv lärande resa för våra studenter. Om det inte är nog är vi först med att faktiskt använda smarta lösningar för att optimera din träning. Precis som NASA använder virtuell verklighet för att träna astronauter för komplexiteten i rymduppdrag, använder BARTENDRR samma teknologi för att lära ut konsten att bartenda. VR:s bevisade effektivitet i att simulera utmanande miljöer och komplicerade uppgifter i astronautträning är ett vittnesmål om dess potential inom andra områden, inklusive bartending. På BARTENDRR:s Smart Bar Academy skapar VR en realistisk bartendingsmiljö där studenter kan lära sig och öva utan begränsningarna och kostnaderna för en fysisk uppställning. Denna innovativa ansats förbättrar inte bara lärandet utan förbereder också studenterna för verkliga scenarier, vilket gör träningsprocessen både effektiv och omfattande. Lita på kraften i VR, som bevisats av NASAs användning för att förbereda astronauter, och upplev dess transformativa inverkan i bartenderutbildning på BARTENDRR. 1.* https://researchrepository.ul.ie/articles/thesis/Comparing_the_learning_effectiveness_of_mono-sensory_versus_multi-sensory_learning_environments_a_case_study/19840855 2.* https://www.researchgate.net/publication/336750035_Use_of_Virtual_Reality_for_astronaut_training_in_future_space_missions_-_Spacecraft_piloting_for_the_Lunar_Orbital_Platform_-Gateway_LOP-G
 • Kan man delbetala kursen?
  Vi accepterar direktbetalningar genom Stripe eller Klarna. För de som är intresserade av avbetalningsplaner erbjuder Klarna möjligheten att betala över en period på upp till 12 månad
 • Behöver jag ta med någon legitimation till skolan?
  På kursens första dag är det obligatoriskt att ta med en giltig fotolegitimation, eftersom vi behöver ta en kopia för våra register. Acceptabla former av legitimation inkluderar: Internationellt resepass Körkort utfärdat av staten Nationellt eller delstatligt/provinsiellt ID-kort utfärdat av staten Detta krav hjälper oss att säkerställa att endast registrerade personer deltar i kursen.
 • Är det nödvändigt att ta med utbildningsmaterial till kursen?
  Nej, det är inte nödvändigt. Se bara till att ta med din smartphone och din legitimation. Vi tillhandahåller allt annat.

GOT MORE QUESTIONS?

MEDIA

bottom of page