top of page

EVENT

På Bartendrr.com har vi omfattande erfarenhet av att hantera flera barer vid storskaliga evenemang och festivaler. Vårt professionella team är framstående inom bemanning av förstklassiga bartenders, strategisk planering och effektiv övervakning. Vi specialiserar oss på att designa unika dryckesmenyer som tillgodoser olika smaker och bra om omsättning. Samarbeta med oss för en oöverträffad barupplevelse som lyfter ditt evenemang till nästa nivå. Vi skötte all dryckes- och barpersonal under Nightrider.

Boka ett möte med oss

COCKTAIL STYLING

Våra expertmixologer skapar cocktails som inte bara är läckra utan också visuellt slående, vilket förhöjer den övergripande stämningen på ditt evenemang. Låt oss tillföra en konstnärlig touch till dina drycker, så att varje drink blir en upplevelse.

IMG_1117_edited.jpg

TEMA BARTENDING SERVICE

Vi erbjuder temabaserade bartenderservice för att matcha ditt evenemangs unika stil. Oavsett om det är för en speciell fest eller en filmuppsättning, kan våra professionella bartenders anpassa sig till vilket tema som helst, vilket säkerställer en minnesvärd upplevelse skräddarsydd efter dina behov.

AI-TRÄNING I BESÖKSNÄRINGEN

Om du vill automatisera uppgifter, öka intäkter och främja merförsäljning med hjälp av AI, erbjuder vi utbildning för personalen i användning av AI och verktyg som ökar din produktivitet.

HYR EN BARTENDER

Behöver du en bartender för ett evenemang? Vi har verktygen och personalen.

SOCIALA MEDIA

Vi erbjuder att skapa innehåll och öka engagemanget på dina sociala kanaler.

BAR ACADEMY X

Vill du jobba som bartender? Vi har precis kursen för dig. Vår 3-dagars intensivkurs är ett effektivt och roligt sätt att få ditt första jobb som bartender.

PERSONALTRÄNING

Behöver du ett team av bartenders utbildade för din lokal på bara 3 dagar? Vi har lösningen. Vi erbjuder en skräddarsydd barakademi för din lokal och levererar 20 välutbildade personalmedlemmar som känner till dina menyer.

BRAND AKTIVERINGAR

Låt oss hitta ett sätt att skapa buzz kring ditt varumärke. Vi älskar att vara kreativa och vet hur man får ditt varumärke att sticka ut.

bottom of page