top of page
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

WORKSHOPS MED TEMA

BARTENDRR2_edited.jpg

Magisk workshop

2 November

1.jpg

Winter cocktails

Från December

Varje månad fredagar och lördagar🍸

COCKTAILWORKSHOP
& MASTERCLASS

STOCKHOLM

Humlegårdsgatan 23 eller Drottningatan 81

COCKTAIL WORKSHOP OCH MASTERCLASS

Upptäck cocktailskapande i Stockholm. Mingla med ett glas bubbel, lär dig cocktailkonstens grunder av vårt expertteam. Praktisk upplevelse: skaka, bygg, experimentera med säsongsbaserade ingredienser.

 • Vem: Alla, inga förkunskaper, upp till 20 personer

 • Var: Centrala Stockholm, nära Humlegården.

 • När: Fredagar & Lördagar kl 18:00 - 20:00

 • Pris: 890 SEK

 • Åldersgräns: 18 år

 • Språk: Engelska och svenska 

 • Inkluderar: bubbel, välkomstdrink och guidning genom säsongscocktail

Du väljer datum i nästa steg
2024-03-23-34.jpg
GALLERI

BEVAKA NYA KURSDATUM

Vi hör av oss när vi har fler datum!

Vad säger andra?

"This was exactly what we wanted, a fun, education cocktail class where everyone could relax, laugh and learn something new"

- B2B Client 

Vi hade riktigt trevligt på kursen. Kursledarna var mycket trevliga och kunniga. Miljön kändes ombonad och lite exklusiv. Vi har bara gott att säga om kursen.

- Skillbreak

Super trevliga instruktörer med mycket info

- Liveit

DINA HANDLEDARE

 • Vem är kursen för, behöver jag någon tidigare erfarenhet?
  Kursen är för alla som vill börja arbeta som bartender. Vi lär ut grunderna och tillhandahåller verktyg för framgång i branschen. Ingen tidigare bartendererfarenhet krävs. Den på plats genomförda kursen varar i 3 dagar och är intensiv. Om du behöver mer tid för att lära dig föreslår vi att du tar den valfria onlinekursen innan klassen.
 • Får jag ett jobb efter kursen?
  På BAR ACADEMY X sträcker sig vårt åtagande utöver att bara erbjuda förstklassig bartenderutbildning; vi är investerade i din framgång och karriärutveckling efter kursen. Så här hjälper vi dig att säkra anställning: Personlig Coachning: Efter kursen kan du dra nytta av en kostnadsfri individuell coachningsession. Denna session är utformad för att finslipa ditt CV och jobbansökningar, och ta itu med eventuella hinder som kan hindra din karriärframsteg. Samarbeten med Bemanningsföretag: Vi har etablerat partnerskap med olika bemanningsbyråer över hela Sverige. Detta nätverk hjälper till att koppla dig med potentiella jobbmöjligheter i branschen. Utnyttja Vårt Omfattande Nätverk: Vår räckvidd är inte begränsad till Sverige; vi utnyttjar vårt breda nätverk över hela Europa för att hitta lämpliga jobbplatser för dig. Tillgång till Professionella Resurser: Vi tillhandahåller en rad kostnadsfria mallar, som kan vara ovärderliga verktyg för att skapa effektiva CV:n och jobbansökningar. Vårt mål är att du ska trivas i din karriär och bli en förespråkare för värdet och kvaliteten på utbildningen på BAR ACADEMY X.
 • Hur skiljer vi oss från andra bartenderkurser?
  Vår kurs skiljer sig från andra bartenderkurser genom att den är utformad för att ge dig de färdigheter som krävs för en framgångsrik bartenderkarriär, med tonvikt på konsten att skapa välbalanserade cocktails. Istället för att överväldiga dig med tusentals recept fokuserar vi på grundläggande principer för mixologi, vilket möjliggör för dig att med förtroende och kreativitet skapa en mångsidig rad av drycker. På vår Smart Bar Academy antar vi också ett multisensoriskt lärandeansats till undervisningen, vilket förbättrar lärandeupplevelsen genom att engagera flera sinnen. Denna metod hjälper inte bara till med bättre behållning av färdigheter för att göra cocktails utan berikar också förståelsen för mixologi genom en mer interaktiv och uppslukande utbildningsmiljö. Genom att involvera olika sinnen som syn, smak och lukt, säkerställer vi en mer holistisk och effektiv lärande resa för våra studenter. Om det inte är nog är vi först med att faktiskt använda smarta lösningar för att optimera din träning. Precis som NASA använder virtuell verklighet för att träna astronauter för komplexiteten i rymduppdrag, använder BARTENDRR samma teknologi för att lära ut konsten att bartenda. VR:s bevisade effektivitet i att simulera utmanande miljöer och komplicerade uppgifter i astronautträning är ett vittnesmål om dess potential inom andra områden, inklusive bartending. På BARTENDRR:s Smart Bar Academy skapar VR en realistisk bartendingsmiljö där studenter kan lära sig och öva utan begränsningarna och kostnaderna för en fysisk uppställning. Denna innovativa ansats förbättrar inte bara lärandet utan förbereder också studenterna för verkliga scenarier, vilket gör träningsprocessen både effektiv och omfattande. Lita på kraften i VR, som bevisats av NASAs användning för att förbereda astronauter, och upplev dess transformativa inverkan i bartenderutbildning på BARTENDRR. 1.* https://researchrepository.ul.ie/articles/thesis/Comparing_the_learning_effectiveness_of_mono-sensory_versus_multi-sensory_learning_environments_a_case_study/19840855 2.* https://www.researchgate.net/publication/336750035_Use_of_Virtual_Reality_for_astronaut_training_in_future_space_missions_-_Spacecraft_piloting_for_the_Lunar_Orbital_Platform_-Gateway_LOP-G
 • Kan man delbetala kursen?
  Vi accepterar direktbetalningar genom Stripe eller Klarna. För de som är intresserade av avbetalningsplaner erbjuder Klarna möjligheten att betala över en period på upp till 12 månad
 • Behöver jag ta med någon legitimation till skolan?
  På kursens första dag är det obligatoriskt att ta med en giltig fotolegitimation, eftersom vi behöver ta en kopia för våra register. Acceptabla former av legitimation inkluderar: Internationellt resepass Körkort utfärdat av staten Nationellt eller delstatligt/provinsiellt ID-kort utfärdat av staten Detta krav hjälper oss att säkerställa att endast registrerade personer deltar i kursen.
 • Är det nödvändigt att ta med utbildningsmaterial till kursen?
  Nej, det är inte nödvändigt. Se bara till att ta med din smartphone och din legitimation. Vi tillhandahåller allt annat.
bottom of page