top of page
Copy of Bartendrr color and style palette (1).gif

Bli en professionell bartender med vår intensiva bartenderskola - En komplett guide till utbildning

Bartenderkurser, barträning, tekniker, och spritkunskap - alla dessa är avgörande för en framgångsrik karriär inom bartending. För den som söker en karriär inom dryckesindustrin är det viktigt att ha rätt utbildning och erfarenhet för att få jobb på de mest eftertraktade platserna.


Vår intensiva bartenderskola erbjuder en omfattande utbildning som täcker alla aspekter av bartending, från grundläggande tekniker och spritkunskap till avancerade cocktailkreationer och praktisk erfarenhet på riktiga barer. Våra erfarna lärare och handledare är experter inom branschen, med många års erfarenhet av bartending och servering.


Vårt program ger också eleverna möjlighet att utforska olika destinationer och barer runt om i världen, vilket ger en bredare erfarenhet och förståelse för hur bartending fungerar i olika kulturer och sammanhang. Vi strävar efter att ge våra studenter den bästa möjliga lärandeupplevelsen, och vi gör det genom att erbjuda en komplett utbildning som förbereder dem för en framgångsrik karriär inom bartending.


Vi förstår att kostnaden för en bartenderskola kan vara hög, och det är därför vi har valt att samarbeta med Klarna för att erbjuda våra elever möjlighet att betala i delbetalningar. Vi tror på att ge fler människor chansen att följa sina drömmar om att bli professionella bartenders, och det här är bara en av de sätt vi arbetar för att göra det möjligt.
7 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page