top of page
Copy of Bartendrr color and style palette (1).gif

Lär Dig Konsten Att Blanda Drinkar På Nolltid


Att bli en professionell bartender är en dröm för många som vill ha en karriär inom servicebranschen. Men det kan ta tid och ansträngning att bli skicklig på att blanda drinkar och servera dem med elegans. Det är här en intensiv bartenderskola kan vara till hjälp.


På vår intensiva bartenderskola lär du dig allt du behöver veta för att bli en professionell bartender på bara några veckor. Du får lära dig om spritsorter, cocktailrecept, blandningstekniker, serveringsetikett och mycket mer. Allt du behöver för att starta din karriär som bartender på kort tid.


Vårt intensiva program är designat för att ge dig en grundlig utbildning på kort tid. Vi fokuserar på praktiska färdigheter, och du får möjlighet att öva och förbättra dina färdigheter genom praktiska övningar och handledning från erfarna lärare.


Vi tror att en intensiv bartenderskola är ett bra alternativ för studenter som vill maximera sin inlärningstid och göra karriär inom bartendervärlden på kort tid. Våra elever har fått jobb på ledande barer runt om i världen och har blivit skickliga bartenders på kort tid.


Om du är intresserad av att bli en professionell bartender på kort tid, kan vår intensiva bartenderskola vara det rätta valet för dig. Kontakta oss idag för mer information om våra program.

8 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page